Κυριακή 20 Μαΐου 2012

νέα ανάρτηση γιατί όπως είπα στο φίλο μου σκρουτζάκο 25 και σήμερα οπότε δε γίνεται να μη σας το πω. Σε 25 μέρες απολύομαι ψαρούκλες και τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες....έτσι μου ρχεται να τραγουδήσω κάγκελα κάγκελα κάγκελα παντού και τα μυαλά στα κάγκελα,,,τα μπούτια σου μαρίαα...εε συγγνωμη παρεκτράπηκα! είναι που γυρίζω στην πατρίδα στο διπλό κρεβάτι μου και στο μικρό πρίγκιπα που με περιμένει πάνω από το κρεβάτι μου -που εγώ η ίδια έχω ζωγραφίσει. καλά με περιμένει και ο άλλος πρίγκιπας ξέρετε τώρα...καταλαβαίνετε.. φιλιάάάάάάάά ; P

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ετοιμάζω την διπλωματική μου εδώ και κανά χρόνο γιατί μετά το διορισμό μου έπαθα κατάθλιψη και δε μπορούσα να γράψω...ωραια δικαιολογία ετσι; Τώρα γιαβάς γιαβάς την ολοκληρώνω και έστειλα στον επιβλέποντα καθηγητή να δει τι έχω κάνει so far. Τώρα δύο πράγματα συμβαίνουν ή έχει εντυπωσιαστεί και μου υποσκάπτει το λάκκο για να τη δημοσιεύσει πρώτος στους new york times ή απλά απαξιεί. Δεν έχει απαντήσει εδώ και περίπου 3 εβδομάδες!


Σάββατο 5 Μαΐου 2012

σημερα η μερα περασε ευχαριστα πηγα για μπανιο, εχω κλειστη την τηλεοραση γιατι δεν αντεχουν τα νευρα μου... καταλαβαινετε... και καιγομαι ολη μερα βλεποντας μια ξενη σειρα! ειμαι πολυ καλα δεν με νευριασε τιποτα εκτος απο ενα μυγακι που μπηκε στη μυτη μου και απο μια γατα που πηδηξε απ' τον καδο και μου κοψε το αιμα.


Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Καλησπερα και καλο μήνα! Σήμερα τα περάσα πολύ όμορφα γιατί πήγα για το δεύτερο μπάνιο μου! Εδω που βρίσκομαι είναι ήδη καλοκαίρι!!! Λίγο κρύο το νερό αλλά δεν πειράζει σφίγγει και το δέρμα! Μετά φάγαμε σε μια ταβέρνα δίπλα στο κύμα...θαλασσινά! Μέχρι εδώ όλα κύλησαν χαρούμενα κι ευτυχισμένα ... φυσικά όμως δε θα άφηνα τους λίγους (μεχρις στιγμης γιατι ευελπιστω να αυξηθούν σύντομα) αναγνώστες αυτού του μπλογκ να βαρεθούν. Τα κατάφερα να βρω ψεγάδια σε αυτή τη μέρα που όμως σημειώνω τα αντιμετώπισα με χαμόγελο! yeeeah!!! τι θα παραγγείλουμε κορίτσια;;; θαλασσινά...οκ..τι θαλασσινα;; το ταδε το ταδε ....και σαγανακι γαριδες! Και ναι μουτζώστε με εγώ το ήθελα το σαγανάκι γιατί μαρέσει πολύ... έρχεται λοιπόν παίρνω το κουταλάκι να σερβιριστώ στο πιατάκι μου... και λέει η παραδιπλανή μου (που σημειωτέον δεν κάνουμε παρέα που και που συναντιόμαστε) αχ εγω θα βουτήξω λιγο ψωμάκι... και βουταει τη φρατζολα και την παπαριάζει μεσα στην πιατέλα με το σαγανακι γαριδες...Που πας κυρά μου με το ψωμι μες στην πιατέλα;;; μασ ρωτησες αμα θελουμε να φαμε τα ψιχουλά σου τα παπαριασμένα;; ε κάπου εκει μου κόπηκε η όρεξη την έβγαλα με ψωμάκι γιατι και τα υπόλοιπα τα τεμάχισε η ίδια με το μαχαίρι και το πηρούνι ΤΗΣ.
σας φιλώ!